Majolakonsult öppnar Bistro!

by
Majolakonsult öppnar Bistro!

En av våra trogna konsulter lämnar oss för att testa vingarna ute i Krog- Stockholm. Det är givetvis tråkigt för oss att bli av med så mycket kompetens i en och samma person men Majola vill av hela vårt hjärta lyckönska Kostas Papadopoulos med personal med sitt Bistro Bon!

Under ett lyckat genrep måndagen den 27 februari fick vi förmånen att agera bollplank vid krogens första andetag. Våra intryck av Kostas förstärktes och det är vår övertygelse att Bistro Bon kommer att hitta sin plats hos en kräsen publik på Södermalm. Under intaget av mjälla ankleverterriner, brässerade tuppkammar och mustig bouillabaisse passade vi även på att njuta av den fanatstiska miljö krögaren och hans medarbetare tillförde.

Vi vill även också passa på att välkomna Kostas som kund efter många framgångsrika år som anställd konsult.

Lycka till!