Tack för en härlig Majola Summer Day 2016!

by
Tack för en härlig Majola Summer Day 2016!

 

Det blev en fartfylld dag under solen i söndags på Majola Summer Day! Vi startade med en båttur som tog oss genom skärgården till Vaxholm där en hård kamp utspelades i Fångarna på Kastellet. I finalen var det mycket jämnt men tillslut lyckades lag 3 knäcka koden och kunde triumfera med seger. Efteråt väntade välförtjänt avkoppling på Badholmen där det badades, åtnjöts bastuflotte, spelades volleyboll och umgicks med svalkande dryck i det fina vädret. Till middag blev det grillbuffé följt av hallonmousse och pannacotta. Det var ett glatt gäng som tog partybåten tillbaka till Stockholm i solnedgången. Stort tack till alla er som deltog och ännu en gång gjorde Majola Summer Day till sommarens höjdpunkt!