Det här är Majola

Det här är Majola

Vi startade Majola 2004 med idéen att serva det skriande behovet av personal i den rörliga restaurangbranschen. En lika stark drivkraft var att erbjuda ett schysst alternativ, med bra arbetsvillkor, för dig som arbetar inom kök, matsal, disk och reception.

Vi hade själva i hela vårt yrkesverksamma liv varit i hetluften i olika roller i inom restaurang. Vi var less på dåliga arbetstider och inflexibla scheman, på att inte ha frihet att råda över sig själv och på att inte kunna ta en normal semester med familj eller vänner.

Och lika trötta var vi på det omvända, att i roller som kökschef eller hovmästare behöva ställa orimliga krav på personalen.

Restaurang är en tuff bransch med hög personalrörlighet, små marginaler och ojämn beläggning. Fokus ligger i regel på gästen och inte på personalen.

Att vara egen men slippa hitta uppdragen själv

På Majola arbetar vi framför allt med bemanning i restaurangbranschen. Det innebär att du är anställd av oss istället för av en specifik restaurang. När du blivit anställd kan du bli utskickad på uppdrag hos våra kunder.

Valfrihet och trivsel

Drivkraften från starten av Majola har varit att bry sig om medarbetarna, erbjuda möjligheter till utveckling och gemenskap inom Majolafamiljen.

Så här dryga 12 år efter starten är vi nöjda med vad vi åstadkommit hittills. Vi har många kunder och behovet av personal är stort hos restaurangerna. Det ger många möjligheter till jobb och en stor valfrihet för våra Majolianer.

Att våra medarbetare trivs syns rent objektivt i de toppsiffror vi får i medarbetarundersökningar och i längden på våra anställningar. Många har varit med oss i över 10 år, vilket som bekant är extremt ovanligt i restaurangbranschen.

Trivseln märks också i kamratskapen på våra resor, glöggkvällar och utbildningar, eller när anställda dagligen kommer och hälsar på oss på kontoret.

En fördel för oss är förstås att vi har möjlighet att fokusera på medarbetarna. Vi har ingen restaurang att driva, med råvaror, menyer, beställningar, lokaler och disk. Vi kan helt enkelt koncentrera oss på medarbetarna.

Vanliga skäl till att jobba för Majola

Vanliga skäl till att våra medarbetare väljer att arbeta för Majola är att de kan välja var de vill jobba, när och hur mycket.

Istället för att gå på en anställningsintervju och försöka lista ut om du kommer att trivas så kan du utan risk vara anställd på Majola. Hamnar du på ett ställe du inte gillar så kan du byta till ett annat och många väljer att jobba på olika arbetsplatser för att vidga sin erfarenhet.

Om du inte redan ”connectat” med oss, gör gärna det! Då får du tips om lediga jobb och möjlighet att söka till vår bemanningsverksamhet.

Connecta här!