Rekrytering

Så här går det till:

Vi rekryterar mot hotell- och restaurangbranschen samt angränsande verksamheter såsom livsmedelsindustrin, dagligvaruhandeln och restaurangleverantörer.
Majola RestaurangKonsult är ett Auktoriserat Rekryteringsföretag!

01

Möte

Vi upprättar tillsammans med er en kravprofil där vi fastställer vilken kompetens som krävs och vilka förväntningar som finns. Detta är ett av de viktigaste stegen i rekryteringen och det är betydelsefullt att vi lär känna ert företag.

02

Offert

Offert sammanställs och skickas till er för godkännande och påskrift. Här finns möjlighet för tillval såsom personlighetstester och utökad annonsering.

03

Annonsering

Direkt efter signerat avtal skriver vi ett annonsutkast som ni innan publicering får godkänna. Annonsen läggs ut i relevanta kanaler och marknadsförs även i vårt gedigna nätverk.

04

Sökning och urval

Vi går igenom ansökningar och intressanta kandidater i vårt nätverk. De personer som matchar kravprofilen intervjuas och vi presenterar sedan slutkandidater för er. Vi är även certifierade att utföra personlighets-, beteende- och ledarskapstester.

05

Anställning

Ni träffar de slutkandidater ni är intresserade av och vi sköter referenstagning och CV-säkring. När ni bestämt er för den kandidat ni vill anställa hjälper vi till med råd och stöd i den omfattning ni önskar.

06

Uppföljning

Vid påskrivet anställningsavtal slutar vår aktiva del i rekryteringsprocessen och vi upprättar en tidsplan för uppföljning.

Sara Mjörnell

Rekryterare Externa Tjänster

08-400 635 36
sara.mjornell@majola.se

Hej!

Jag heter Sara och jag jobbar som rekryterare på Majola RestaurangKonsult. Jag, liksom de flesta andra av mina kollegor, har mitt förflutna inom restaurang-, konferens- och hotellvärlden där jag har jobbat på både små och stora ställen i ledande befattningar. Jag har genom åren träffat väldigt många människor i olika roller vilket jag har stor nytta av i den rollen jag har idag. Mitt jobb är att hitta rätt kandidat till rätt plats!

Vi på Majola har hela tiden nya rekryteringsuppdrag på gång som du kan läsa om här på vår hemsida. Är din verksamhet i behov av att rekrytera personal så tveka inte att höra av dig – jag kommer gärna ut på ett möte för att berätta mer!

Vill du rekrytera personal?

Ring 08-600 35 00 eller maila din förfrågan till order@majola.se

Konsultation

Pil

Länk

Bemanning

Pil

Länk