Konsultation

Från planering till personal

Vår bransch är i konstant utveckling och förändring, vilket innebär att det hela tiden finns nya utmaningar och möjligheter. Utifrån ditt behov har vi på Majola RestaurangKonsult möjlighet att hjälpa dig med den kompetens som krävs för just din utmaning.

Konsultationen sker i olika former utifrån uppdragets art och omfattning och kan ske i formell mötesform, genom utbildning eller operativt mitt i er verksamhet. Vi kan komplettera, bistå, analysera eller utbilda befintlig organisation.

Majolas konsultverksamhet verkar inom ett brett område som omfattar restaurangbranchen, dryckes- och livsmedelsindustrin och turistnäringen. Vi arbetar med ett stort nätverk av konsulter med olika spetskompetenser samt lång och gedigen erfarenhet från branschen.

Vi har nyckelkompetenser inom exempelvis följande områden:

Mat och dryck

Vi har bred kompetens inom allt från menykomposition, produktutveckling och receptutveckling till HAACP, näringslära och matstyling.

Föreläsningar och utbildningar

I vårt nätverk finns en enorm kunskap. Vi hjälper gärna till med vidareutbildning av er personal och skräddarsyr passande lösningar.

Översyn och granskning

Ibland förutsätter utveckling att man identifierar problemen och det kan vara svårt att se på sin egen verksamhet med nya ögon. Vi kan hjälpa er att utveckla nya affärsområden eller er befintliga produkt.

Företagsutveckling

Vi kan bistå med allt från marknadsföring och konceptutveckling till ekonomiska analyser och operativ arbetsledning. Vi kan även stötta er vid upphandlingar och entreprenadlösningar.

Human Resources

Personal inom hotell, restaurang och café är vår kärnverksamhet. Genom våra HR-konsulter kan ni ta del av vår unika erfarenhet kring personalfrågor.

Employer Branding

Alla företag bör ha en genomarbetad strategi för sitt varumärke. Att tydligt marknadsföra er med rätt Employer Brand skiljer ni ert företag från mängden och attraherar rätt medarbetare. Vi kan hjälpa er hela vägen.

Är du intresserad av konsultation?

Ring 08-600 35 00 eller maila till order@majola.se

Bemanning

Pil

Länk

Rekrytering

Pil

Länk