Långbro Värdshus vinner Årets Arbetsplats på Restauranggalan 2018!

Måndagen den 22 oktober hölls den årliga Restauranggalan på Cirkus i Stockholm och Majola RestaurangKonsult gratulerar varmt Långbro Värdshus som vinnare av Årets Arbetsplats 2018!

Årets Arbetsplats är en kategori på Restauranggalan för aktörer i branschen som är förebilder i sina strategier kring arbetsmiljö och personalfrågor. Majola RestaurangKonsult är stolta initiativtagare utmärkelsen och genomför varje år, med hjälp av Wildfire och Quicksearch, en oberoende studie kring arbetstrivseln i restaurangbranschen där ett antal finalister slutligen tas fram.

I år var det fyra arbetsplatser som tog sig till finalen;  Hantverket Mat & Bar i Stockholm, Långbro Värdshus i Älvsjö Restaurang Farang i Stockholm och Restaurangen Ulfsunda Slott i Bromma. Samtliga finalister hade unika och mycket inspirerande perspektiv på hur man arbetar med personal och i slutändan blev det Långbro Värdshus som tog hem priset.

 

 

Motiveringen för årets vinnare lyder:

”Gästerna möter medarbetarnas fröjd och flyhänta handlag. Kommunikationen är elegant, ibland ordlös men ändå tydlig och har sin källa i en välformulerad målsättning. Visionen om att vara en föredömlig arbetsplats är konkretiserad och dokumenterad, den är förverkligad och fortsätter att förverkligas. Här har skapats lösningar och svar på restaurangnäringens svåra frågor. Här finns en strategi som sprids bortom restaurangens väggar och den omgivande trädgårdens stigar leder till framtiden”

Ett stolt och mycket glatt gäng från Långbro Värdshus mottog utmärkelsen på Cirkus scen och krögaren Fredrik Erikssons stora engagemang genomsyrade tacktalet där han bl.a. pratade om hur målet för honom har varit att personalen ska vara lika nöjda som gästerna när de lämnar arbetet för dagen.

 

 

 

 Stort grattis Långbro Värdshus!

 

 

Utmärkelsen Årets Arbetsplats har fått mycket positiv respons och vi på Majola RestaurangKonsult är stolta över att vara med och belysa vikten av ett hållbart personalarbete. Här på Majolakontoret står nästa års statyett redan och väntar  – blir det din arbetsplats som vinner år 2019?

 

 

Samtliga vinnare från Restauranggalan 2018 kan du läsa om på  Restauranggalans hemsida HÄR